PADI Instructor

PADI Instructor

søndag 28. mai 2017

Tørrdraktskurs

Er du en av veldig mange nordmenn som har tatt dykkerkurset ditt i det store utlandet? Har du alltid hatt lyst til å lære tørrdraktsdykking slik at du også kan dykke i Norge? Da er et tørrdraktskurs løsningen. Med tørrdrakt holder du deg, som navnet sier, tørr. Dermed kan du dykke i veldig kaldt vann og allikevell være komfortabel. I Norge er tørrdrakt en nødvendighet på alle dager unntatt på de varmeste sommerdagene, men selv da er tørrdrakt best.

For å kunne instruere i tørrdraktsdykking må man være en speciality-instructor innen tørrdraktsdykking. Det er jeg og jeg kan dermed instruere i tørrdraktsdykking. Husk at noe av verdens beste dykking finnes i Norge og for å kunne oppleve denne dykkingen må du ha tørrdrakt.

Kurset inneholder teori, både innen dykking og i vedlikehold av tørrdrakten din. Tørrdrakten er for mange den dyreste enkelkomponenten av alt utstyret så det er lurt å ta godt vare på denne. I tillegg til teori er det totalt 3 dykk, ett i skjermet vann der vi gjør noen øvelser, deretter to i åpent vann. 

Det øverste bildet viser en tørrdraktsdykker ved hekken på det som regnes som Norges flotteste vrak, D/S Frankenwald.
Dette bildet viser en tørrdraktsdykker på vraket av DS Haakon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar